Wie is Webstead?

Wie is Webstead?

Webstead is een jonge eenmanszaak gespecialiseerd in het maken van websites, online applicaties en hosting. Webstead is gevestigd in Zonnemaire op Schouwen Duiveland.

Met ruim 11 jaar praktijkervaring onder de riem heeft Webstead veel kennis in huis om u te kunnen voorzien van een mooi product en een goede service.

Missie

De missie is om een mooi, professioneel en lokaal product te leveren aan een lokale klantenkring onder een informele sfeer.
De klant staat voorop. Pas als u tevreden bent is Webstead dat ook.

Wat doet Webstead?

Ons proces

01.

Kennismaking

Een persoonlijk gesprek met een bak koffie. Hier gaan we kijken naar uw wensen zodat we samen tot een mooi concept kunnen komen.

02.

Definitie

Het bepalen van de requirements voor het opleveren van het product, en bepalen wat Webstead hiervoor nodig heeft.

03.

Ontwerp

Het ontwerpen van uw product. Webstead legt het ontwerp ter goedkeuring aan u voor en geeft u feedback.

04.

Ontwikkeling

Na het goedkeuren van het ontwerp zal Webstead uw product gaan ontwikkelen. Tijdens dit proces wordt u bij elke stap op de hoogte gehouden.

05.

Deployment

Uw product komt in de testfase. De spreekwoordelijke puntjes worden hier op de i gezet. U geeft feedback en Webstead gaat hiermee aan de slag.

06.

Oplevering

Het product is door u goedgekeurd en wordt opgeleverd.
Veel succes met uw product!

Waarom kiezen voor Webstead?

Als u tussendoor vragen heeft, snelle aanpassingen, of als u problemen heeft met uw product kunt u altijd contact opnemen. Webstead is in staat om snel te schakelen.

Webstead heeft alle kennis met betrekking tot websites en (online) applicaties in huis. U kunt bij Webstead alles onder 1 dak kwijt. Dus niet meer zoeken tussen al uw facturen.

Alle producten worden ontwikkeld middels het gebruik van de laatste technieken. Zo zijn uw producten altijd up-to-date en loopt u voor op de concurrentie.

Aan de slag!

Wacht niet langer en leg uw ideeën aan Webstead voor. Dan maken we er samen wat moois van.